www.kimiraikkonen.com

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Írj ha...


Ahol nincs te, ott nincs én se. "

Kimi 4ever:) kimi gif Pictures, Images and Photos

Már nem sok van..:P

Utolsó kommentek

Ő mondta...:)

»●Boldog Névnapot●«

2011-es horoszkópom

2011.01.01. 15:56 | Andrejja | Szólj hozzá!

Horoszkóp 2011 – HALAK

Kép A 2011-es év pozitív változásokat hoz életedbe. Azok a dolgok, amelyeket eddig nem tudtál befejezni, most megoldásra találnak. A magadra szánt időt most teljesen más irányba használod fel, közvetett módon oldod meg a problémáidat. Új embereket ismersz meg, más környezetekben forogsz, otthont vagy új munkahelyet találsz magadnak.

Ha jelentős változásokat szeretnél, fogj neki a tanulásnak, azon a területen, amelyben igazán jól érzed magad. Az eredmények, elvárásaid felettiek, lesznek. Köss szerződéseket, menj ki a világba, használj fel mindent arra, hogy álmaid valóra váljanak.

Szex és szerelem

2011-ben érzelmi életedre nagy hangsúlyt fektetsz, sikereket akarsz elérni szerelmi téren. Radikális leszel, mindennel, ami a szerelmi életeddel kapcsolatos. Csak azokat a dolgokat fogadod el, amelyek boldogságot hoznak neked.

Ha problémáid adódtak a párkapcsolatodban, a 2011-es év első felében orvosolhatod ezeket a problémákat. Egy kis jóakarattal, megtalálod majd a megfelelő megoldásokat. Nagyon fontos, hogy időt és energiát fektess bele a kommunikációba. Az egyedülálló Halak jobb lábbal kezdik az évet. Rengeteg hódolójuk van, és ezt ki is használják. Egy kis idill sosem árt.

Nyáron szerelmi életed nem lesz annyira zsúfolt, mint az év elején, sőt akár néha monotonnak is mondható. Hozz valami újat életedbe, hogy felfrissítsd a rutinos napokat. Kevésbé elégít ki most valami. Gondold végig, mit akarsz hosszútávon, csak így tudsz jó döntéseket hozni. Az év vége felé ismét harmónia és békesség költözik párkapcsolatodba. Ha egyedülálló vagy új élményeket próbálsz ki. Minden fegyvered beveted a hódítás érdekébe.

Karrier

Szakmai téren ez az év vegyes lesz. Lesznek remek és kevésbé gyümölcsöző periódusaid. Tudod mik a gyengéid és miben vagy igazán erős, ezért most azokat a pontokat kell kiemelned, amelyek igazán jó fényben tüntetnek fel. Az együttműködéseid gyümölcsözőek, a megfelelő és elvárt eredményeket hozzák. Annak ellenére, hogy néha nehéz szituációkkal nézel szembe, mindig képes leszel megtalálni a megfelelő megoldásokat.

Az év első fele nehezebben indul. Nem kapsz semmiféle segítséget külsőleg, éppen ezért nagyon fontos, hogy higgy magadban, és mindig legyen előtted a cél, amelyért harcolsz.

Az év második felében karriered felfelé ível majd. Nem lesz szó, azonban nagy tettekről, vagy kimagasló eredményéről.

Pénz

A pénzzel nem igazán állsz jól ebben az évben. Annak ellenére, hogy pénzügyi helyzeted stabil, olyan kiadások érkeznek majd 2011-ben, amelyekre egyáltalán nem leszel felkészülve. Jó, ha kemény terveket szabsz ki magadnak, amelyeket pontosan be is tartasz. Gondolkodj hosszútávon, így lesz a legkönnyebb. Ebben az évben a költekezéseid fontos és drága dolgokra adod.

Az év első felében pénzügyi helyzeted elfogadhatónak mondható. Vigyázz arra a pénzre, amely rendelkezésedre áll, mert minden bizonnyal szükséged lesz a későbbiekben rá. Ha fel szeretnéd újítani lakásodat, vagy csupán komfortossá akarod tenni otthonod, tedd azt, de csak egy jól kivitelezett terv után. A jó hír az, hogy tudod, hogyan kell a pénzzel bánni, így megoldod ezt a feladatot is.

Az év második felében jelentős eseményekre kerül sőt, egyesek közülük pozitívak lesznek, mások kevésbé kellemesek. Szép pénzösszegeket keresel, vagy egy nagyobb összegre teszel szert. Másrészt a kiadásaid is nagyok lesznek. Lehetőséged lesz a befektetésre. Éppen ezért néha nehéz lesz döntened.

Egészség

Fizikailag a 2011-es év sebezhetővé tesz. Azok a betegségek, amelyekkel szembe kell nézz a stressz miatt lépnek fel. Ez a legfőbb faktor a kialakulásukban. Ne őröld magad mindenért, mert ez mint tudod kihathat egészségedre is.

Az év eleje kielégítő lesz, jókedvben bőven lesz részed és energiából sem lesz hiányod. Kerüld a hideget és próbálj meg összeszedett módon élni. Az alvás idejét tartsd be, és amikor teheted relaxálj. Sőt ebben az évben a relaxációra helyezd a hangsúlyt.

A 2011-es évben szánj magadnak időt, foglalkozz testeddel, de a lelki épségedről sem feledkezz meg. Étkezz egészségesen és szeres magad. Tölts minél több időt társaságban, és élvezd az életet. Csak egy van belőle.

Forrás: www.angyalszarny.eoldal.hu

 

A bejegyzés trackback címe:

https://manocska29.blog.hu/api/trackback/id/tr102552366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása