www.kimiraikkonen.com

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Írj ha...


Ahol nincs te, ott nincs én se. "

Kimi 4ever:) kimi gif Pictures, Images and Photos

Már nem sok van..:P

Utolsó kommentek

Ő mondta...:)

»●Boldog Névnapot●«

David

2011.02.26. 17:21 | Andrejja | Szólj hozzá!

 

Villa:A futball az életem és a munkám egyben

Az egyik legnagyobb amerikai sportcsatorna, az ESPN egy fél órás dokumentumfilmet forgatott az FC Barcelona csatárával, David Villával, számolt be róla a Sport.es. David Villát a tavalyi év legjobb sportolójának választották meg az USA-ban, talán éppen ezért figyelt fel rá az ESPN, és készített róla majd fél órás dokumentumfilmet. A játékost szülőfalujában, az asztúriai bányászfaluban, Tuillában látogatta meg a tekintélyes amerikai sportadó. A filmben bemutatják, Villa hogyan jutott el szülőfaluja együtteséből a Sporting Gijónhoz, majd a Zaragozán és a Valencián keresztül az FC Barcelonához.

Az interjú során Villa beszélt élete legfőbb szenvedélyeiről, azaz a családjáról és a fociról.

"A futball az életem és a munkám egyben. Egy napon azt szeretném, ha a gólról az én nevemre asszociálnának az emberek. A tavalyi VB döntő utolsó sípszója volt életem eddigi legszebb pillanata."

Villa édesapja, Mely, elárulta, hogy fia, 1989-ben, 8 éves korában, amikor az iskolában focizott eltörte a jobb combcsontját és ez megváltoztatta az életét. "Végül úgy döntöttünk, nem műttetjük meg. Ő nem emlékszik de ez megváltoztatta az életet, mert megtanulta a bal lábát is használni."

Mely hosszasan magyarázta, hogy David, kisgyermek korában gyakran az iskolában felejtette a hátizsákját és a könyveit, de a focilabdát mindig magánál tartotta.

Az interjú végén Villa arról beszélt, mennyire szerette volna kisgyermek korában magára húzni a tuillai csapat mezét, ám erre nem volt lehetősége, hiszen "akkoriban nem volt annyi gyermek a faluban, hogy egy gyermekcsapatot alapítsanak", ezért került végül 1991-ben a közeli Langero nevű település klubjához.

Villa: „Azt szeretném, ha a gólról az én nevemre asszociálnának”

Az egyik legnagyobb amerikai sportcsatorna, az ESPN egy fél órás dokumentumfilmet forgatott az FC Barcelona csatárával, David Villával, számolt be róla a Sport.es.

 

David Villát a tavalyi év legjobb sportolójának választották meg az USA-ban, talán éppen ezért figyelt fel rá az ESPN, és készített róla majd fél órás dokumentumfilmet.

A játékost szülőfalujában, az asztúriai bányászfaluban,Tuillában látogatta meg a tekintélyes amerikai sportadó. A filmben bemutatják, Villa hogyan jutott el szülőfaluja együtteséből a Sporting Gijónhoz, majd a Zaragozán és a Valencián keresztül az FC Barcelonához.

Az interjú során Villa beszélt élete legfőbb szenvedélyeiről, azaz a családjáról és a fociról.

"A futball az életem és a munkám egyben. Egy napon azt szeretném, ha a gólról az én nevemre asszociálnának az emberek. A tavalyi VB döntő utolsó sípszója volt életem eddigi legszebb pillanata."

Villa édesapja, Mel, elárulta, hogy fia, 1989-ben, 8 éves korában, amikor az iskolában focizott eltörte a jobb combcsontját és ez megváltoztatta az életét. "Végül úgy döntöttünk, nem műttetjük meg. Ő nem emlékszik de ez megváltoztatta az életet, mert megtanulta a bal lábát is használni."

Mel hosszasan magyarázta, hogy David, kisgyermek korában gyakran az iskolában felejtette a hátizsákját és a könyveit, de a focilabdát mindig magánál tartotta.

Az interjú végén Villa arról beszélt, mennyire szerette volna kisgyermek korában magára húzni a tuillai csapat mezét, ám erre nem volt lehetősége, hiszen "akkoriban nem volt annyi gyermek a faluban, hogy egy gyermekcsapatot alapítsanak", ezért került végül 1991-ben a közeli Longero nevű település klubjához.

Villa: Valencia helyett bíróság?

Könnyen elképzelhető, hogy az FC Barcelona csatárának ki kell hagynia a Valencia elleni bajnoki mérkőzést, ám ezúttal nem sérülés, hanem egy jogi ügy miatt, írja az as.com.

 

David Villa és a Barcelona számára komoly érvágást jelenthet a március 2-a amikor az aszturiai játékosnak a volt menedzserével folytatott pere miatt meg kell jelennie Avilésben. Igaz, reggel 9-kor lesz majd a tárgyalás, de még így is kérdéses, hogy vajon onnan időben oda fog-e érni Valenciába, hogy csatlakozzon társaihoz. Természetesen ő hallani sem akar arról, hogy ez akadályozza meg abban, hogy pályára lépjen ezen a fontos mérkőzésen. "A klub dolgozik az ügyön, de nem szeretném minősíteni a jogi dolgokat" nyilatkozta az Adidas F50 cipő prezentációján.

Annál szívesebben beszélt Guardiola szerződés-hosszabbításáról, s mint megemlítette "remélem, velem együtt megyek nyugdíjba", míg a bajnoki kilátásokról egyszerűen fogalmazott. "Ha megnyerünk mindent, bajnokok leszünk."

A bejegyzés trackback címe:

https://manocska29.blog.hu/api/trackback/id/tr592692966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása