www.kimiraikkonen.com

Naptár

július 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

Írj ha...


Ahol nincs te, ott nincs én se. "

Kimi 4ever:) kimi gif Pictures, Images and Photos

Már nem sok van..:P

Utolsó kommentek

Ő mondta...:)

»●Boldog Névnapot●«

Sírni csak a győztesnek szabad, Vettel meg is tette - lapszemle

2011.09.12. 20:48 | Andrejja | Szólj hozzá!

Sebastian Vettel Monzában is megmutatta, hogy az idén klassziskülönbség mutatkozik közte és a Formula–1-es mezőny többi menője között – vélekedik a nemzetközi sajtó, hozzátéve, megkönnyezte monzai sikerét, amelynek köszönhetően első meccslabdájához jutott. A külföldi lapok azt is kiemelik, Michael Schumacher ismét a régi fényében tündökölt, a riválisokénál gyengébb autójával is csatába tudott szállni Lewis Hamiltonnal.

 

Sírni csak a győztesnek szabad, Vettel meg is tette - lapszemle

 

Sebastian Vettel Monzában is megmutatta, hogy az idén klassziskülönbség mutatkozik közte és a Formula–1-es mezőny többi menője között – vélekedik a nemzetközi sajtó, hozzátéve, megkönnyezte monzai sikerét, amelynek köszönhetően első meccslabdájához jutott. A külföldi lapok azt is kiemelik, Michael Schumacher ismét a régi fényében tündökölt, a riválisokénál gyengébb autójával is csatába tudott szállni Lewis Hamiltonnal.

Hetek kérdésem, és Sebastian Vettel minden idők legfiatalabb kétszeres világbajnoka lesz az F1-ben (Fotó: Reuters)

 

Hirdetés

OLASZORSZÁG

La Gazzetta dello Sport: Vettelé lett a monzai showműsor. Csaknem biztos a német pilóta vb-címe, bravissimo! A közönség szereti őt, a nagy Schumi pedig ugyanúgy elvarázsolta a nézőket, mint régen.

Corriere dello Sport: Micsoda előadás Monzában! Vettel tökéletes versenyzéssel lépett fel a trónra, és a következő futamon már világbajnok lehet. Schumacher is főszereplő lett a látványos nagydíjon.

Tuttosport: Vettel napján Fernando Alonso harmadikként ért célba. A német versenye grandissima volt!

La Repubblica: Könnyek és klassziskülönbség: még a szuper Alonso sem tudta megszorítani Vettelt. Schumi késhegyre menő csatákat vívott, az F1 felfedezte egy régi szerelmét.

Corriere della Sera: Vettel nyert, és lefoglalt magának egy helyet a Ferrarinál. Schumi mint a régi szép időkben.

NÉMETORSZÁG

Frankfurter Allgemeine Zeitung: Mivégre a könnyek? Vettelt egy pillanatra elöntötték az érzelmek a dobogón, mivel 2008-ban Monzában aratta első F1-es győzelmét, most pedig nyolcadik idei sikerével már csak egy lépésre van a vb-címvédéstől.

Bild: Libabőrös győzelem! Vettel kitörölte a könnyeket a szeméből az újabb világbajnoki diadal küszöbén.

Express: Vettelnek öt futammal a szezon vége előtt meccslabdája van. A monzai sebességszentélyben három évvel első F1-es győzelme után a Red Bullt is sikerre vezette.

Abendzeitung: Meccslabda Szingapúrban! Olaszországi diadalával Vettel már 112 pontos előnyre tett szert, és a következő futamon már ismét világbajnok lehet.

NAGY-BRITANNIA

Daily Mail: Vettel megakadályozta a drámát az első körben, aztán a harcos Jenson Button előtt a győzelembe száguldott Monzában.

The Mirror: Lewis Hamilton szerint Vettel utolérhetetlen, a korábbi világbajnok is megünnepelte a szenzációs formában lévő németet.

The Independent: Tulajdonképpen az ellenfeleknek kellett volna sírniuk a futam után, de a dobogón mégis Vettelt öntötték el az érzelmek.

Daily Star: Vettel szétrombolta Buttont és Hamiltont, miközben sajátos értelmezésben mutatta be az Olasz meló című film villámbetörését.

The Daily Telegraph: Vettel nyolcadik sikerét aratta idén, majd örömkönnyekben tört ki az F1 alighanem legfestőibb pódiumán.

The Times: Vettel újabb diadalával arra kényszerítette az ellenfeleket, hogy csökkentsék idei célkitűzéseiket.

The Sun: Vettel örömében sírva fakadt, mintha tudta volna, hogy hamarosan az F1-történelem legfiatalabb kétszeres világbajnokává koronázzák.

SPANYOLORSZÁG

As: A német nagyszerűen, hibátlanul, keményen és finoman versenyzett, és hamarosan bevonul a történelembe.

Marca: Vettel keresve sem választhatott volna jobb színteret ahhoz, hogy végérvényesen bebiztosítsa helyét a bajnokok között. Monzában öt világbajnok végzett az első öt helyen, amire még nem akadt példa az F1-ben. És a német volt közülük a legjobb.

El Mundo: Vettel egy jobb autóval kipipálta az évet, és magabiztossága, büszkesége és merészsége láttán már mentorához, Michael Schumacherhez lehet hasonlítani, minden idők legnagyobbjához.

AUSZTRIA

Der Standard: Vettel: egy győztes kétségek nélkül.

Die Presse: Vettel révén a Red Bull először nyert a történelmi pályán, és a német két hét múlva már címvédést ünnepelhet.

FRANCIAORSZÁG

Le Figaro: Vettel úton a második világbajnoki cím felé.

Libération: Vettelt nem hagyta cserben a bátorsága.

A bejegyzés trackback címe:

https://manocska29.blog.hu/api/trackback/id/tr933221692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása