www.kimiraikkonen.com

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Írj ha...


Ahol nincs te, ott nincs én se. "

Kimi 4ever:) kimi gif Pictures, Images and Photos

Már nem sok van..:P

Utolsó kommentek

Ő mondta...:)

»●Boldog Névnapot●«

nem kell megsértődni..el kell fogadni, mert ez az igazság..

2009.09.23. 20:24 | Andrejja | 5 komment

most itt rögtön az elején leszögezem,hogy nem kell megsértődni , megharagudni, ha mégis ez történik majd nem kell ide járni. köszönöm.

olvassátok el ezt:

 

Formula-1: Montezemolo szerint kérdéses Räikkönen jövője a Ferrarinál

Luca di Montezemolo, a Ferrari elnöke szerint egyáltalán nem biztos, hogy jövőre is a 2007-es világbajnok finn Kimi Räikkönen vezeti majd az olasz Formula-1-es istálló egyik autóját.

Montezemolo szerint a brazil Felipe Massa mindenképpen szeretne visszatérni a pilótaülésbe a 2010-es szezon elején, miután súlyos balesetet szenvedett a Magyar Nagydíj július 25-i időmérő edzésén.

„Lesz egy brazil versenyzőnk, mert ő megérdemel egy újabb esélyt a szörnyű eset után – mondta a maranellóiak elnöke. – A másik autóba szeretnénk beültetni egy nagyon jó pilótát, de rengeteg időnk van még. Úgy gondolom, hogy néhány héten belül döntünk ebben a kérdésben."

Az F1-ben hónapok óta téma, hogy a kétszeres világbajnok spanyol Fernando Alonso jövőre a Ferrarinál versenyez majd.  
    
Räikkönen ebben az évben egy futamot tudott megnyerni, s négy alkalommal állhatott a dobogóra. A pilóták pontversenyében a finn világbajnok jelenleg az ötödik helyen áll 40 ponttal.

1. mert ő megérdemel egy újabb esélyt..
2. szeretnénk egy nagyon jó pilótát..
3. rengeted időnk van még..döntünk..

Hogyan van képe ezt mondani Lucának? Azok után, hogy Kimi kimosta a szarból a Ferrarit..már elnézést, hogy ezeket a szavakat használom..de ez a téma már annyira fel tudja huzni az agyamat, hogy elképesztőő. Miért vitték oda Kimit?? Azért mert akarták, mert ő a legjobb. Akkor most miért nem kell már nekik? Mert már nem ő a legjobb? Ez nevetséges és a csapatra nézve szánalmas.
Alonsot akarják, mert azt hiszik ő jobb? Hát nem tanultak a 2007-es esetből..? Alonso nem jobb..Alonso nem érezte még milyen ha a legnagyobb ellenfeled a csapattársad..Alonso azt hiszi, hogy a Ferrariban megkapja mindazt, amit Flavio alá tett éveken át a Renault-nál..azt hiszi, hogy ő első számú pilóta lesz ott? Ha ezt hiszi, vagy ha ti ezt hiszitek akkor nagyon nagyot tévedtek.. Meg fogja szívni..ezt már most elkönyvelhetitek magatokban. Felipe-Fernando 2010..Ferrari.. tudjátok mit? Legyen. De azt már most mondom, hogy Felipe legyőzi majd őt..és az szégyenként jelenik majd meg Alonso profilján..Ő csak magára gondol..csapat? Hol volt akkor, amikor Briatorét örökre eltiltották? hány szót ejtett ki a száján azért, hogy megvédje a menedzserét, a fönökét, a második apját..azt aki világbajnokot csinált belőle? hol volt?? remélem Kimi elmegy a Ferraritól..mert NEM érdemlik meg őt..Alonsot annál inkább..mert ő olyan, mint ők..jól megtalálták egymást..de ez a kapcsolat nem lesz hosszú életű..az első olyan verseny után, ahol Massa jobb lesz..ő vergődni kezd majd..és a sokadik után lerug majd pár ajtót..év végén pedig tovább áll..
és tudjátok miért?? mert ő ilyen ember..tudom, van aki szereti..és én is szerettem..de küzdeni kell..mindent, amit elért..hogyan érte el? mert küzdeni azt nem tud..ő azt szereti ha minden az ölébe hullik..mint annyi minden oly sokszor..

Nem kell megsértődni és arról írni,hogy a tehetségét firtatom..
..de én is tudom..
AZ IGAZSÁG FÁJ...
 


 

A bejegyzés trackback címe:

https://manocska29.blog.hu/api/trackback/id/tr661402704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

piceey 2009.09.23. 21:02:58

Kedves Andrea,nem akarlak megsérteni de látszik,hogy nő vagy...
Nézd a nők alapvetően nem értenek a sporthoz,mert az ilyenek,mint te kb 2 -3 éve nézik max az egészet,és egyszerűen nem tudtok megfelelő véleményt alkotni! A bejegyzésedben a fanatizmusod érződik és a Kimi iránti szereteted,egy kicsit messze áll a realizmustól amit mondassz,mivel szived csücske Raikkönen,ezért szerintem jónagy badarságot írtál Alonsoról.

Andrejja 2009.09.23. 21:09:25

Az az alapvető hülyeség, hogy a nők nem értenek a sporthoz..
Nem veszed észre,hogy ezzel a nőket sérted még?
a 2-3 évre annyit, hogy az idei a 11. év..
Realizmus..?
Mert 2007-ben mit tett?? Nem ezt??

Köszi,hogy irtál, de azt hiszem nem kértelek arra, hogy olvasd..

..a nők nem értenek a sporthoz...pfff. Szánalom.

Andrejja 2009.09.23. 21:11:51

Azt meg alapvetően nem értem, hogy

..látszik, hogy nő vagy..
...ilyenek, mint te..

Megköszönném ha nem becsülnéd le a nőket.
Az olyanok, mint te azt hiszik, hogy mindent tudnak és ővék a világ..és kb. 12 éves szinten állnak..

wyky891127 2009.09.29. 11:22:53

"Mert már nem ő a legjobb? Ez nevetséges és a csapatra nézve szánalmas."
Ez a hiszti csak RÁD nézve szánalmas!
Én is nő vagyok, és több,mint 10 éve nézem ezt a sportot!
Csak van egy különbség!
Nem vagyok megszállottan szerelmes Räikönnenbe!
Igen az igazság fáj..
Vajon miért nem értenek Veled egyet a Nem-Alonso drukkerek sem? Mint pl: én?
Nem mindenki másban van a hiba,inkább benned!
Menj pszichológushoz,nem ártana!

Andrejja 2009.09.29. 20:58:20

Most telt be a pohár.
Hogy jössz te ahhoz, hogy ismeretlenül mindenfélét irogass nekem? Ki hivott téged ide??
Van véleményed, rendben. Elmondtam, köszönöm. De huzz el innen. Semmi közöd nincs hozzám. Nem ismersz. Az én blogom és nekem ilyen 'kedves' emberekre nincs szükségem.
NEM ismersz. Álmok? Mit tudsz te rólam??
Kiváncsi lennék te milyen ember vagy??
Menj el, és ne gyere vissza. Nincs rád szükségem. Szerintem neked gumiszobába a helyed. Hogyan mersz te ismeretlenül bárkinek is mondani bármit?? Pfff. Ehhez tehetség kell.:D
Ne gyere ide vissza. Nem fogsz hiányozni. Ciao.
süti beállítások módosítása