www.kimiraikkonen.com

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Írj ha...


Ahol nincs te, ott nincs én se. "

Kimi 4ever:) kimi gif Pictures, Images and Photos

Már nem sok van..:P

Utolsó kommentek

Ő mondta...:)

»●Boldog Névnapot●«

Hírmorzsák

2011.02.05. 19:07 | Andrejja | Szólj hozzá!

Marko: Csodálatos az új Red Bull!
 
Dr. Helmut Marko bizakodó a Red Bull 2011-es autójának első két tesztnapja után.
Sebastian Vettel autója az egyes rajtszámot viseli, az RB7 pedig eddig lenyűgöző teljesítményt nyújtott a valenciai pályán.

A szerdai tesztet a csapat tulajdonosa, Dietrich Mateschitz is figyelemmel kísérte, de jelen volt a tulajdonos jobb keze, Helmut Marko is.

"Ha most rendeznének versenyt, mindenkit leköröznénk" - mondta el az osztrák autósport tanácsadó a Bildnek. "Csodálatos, ahogy autónk a kanyarokat veszi."

A szokásosan visszafogott Mateschitz is nagyon bizakodóan nyilatkozott.

"Ez lesz egymás után a harmadik erős évünk" - mondta el a milliárdos.

A 23 éves Vettel az autóról elmondta: "Nem panaszkodom, mivel eddig elégedett vagyok, de minden autó még komoly változtatáson esik át. Nehéz megmondani, előttük leszünk-e, vagy sem."

A Mercedes Motorsport alelnöke, Norbert Haug elmondta: "Nem állnak rosszul."

A hétszeres világbajnok, Michael Schumacher viccesen megjegyezte: "Az új Red Bull? Jól néz ki. A színekre gondolok..."

 

Vettel elégedett az RB7 bejáratásával
 
A ma délelőtti bemutatót követően a Red Bull Racing RB7-ese 93 kört teljesített Sebastian Vettellel a volánnál.
A csapat kihasználta a lehetőséget az autó megismerésére és ez volt a csapat számára az első alkalom, hogy az Abu Dhabi-i tesztet követően a Pirelli abroncsait használták. Vettel 1:13.769-es idővel az első helyen végzett.

Sebastian Vettel:
"Jó nap volt és kényelmesen éreztem magam az autóban, nagyon élveztem. Ez volt az első napunk és hosszú tesztelési időszak áll még előttünk, majd ezt egy hosszú szezon követi - 20 versennyel -, így a dolgok változnak. Ma csak az első lépést tettük meg, de megbízható napot teljesítettünk, büszkék lehetünk arra, amit eddig elértünk."

Ian Morgan, verseny főmérnök:
"Nagyon jól sikerült ma az RB7-tel a bejáratás és mindent elvégeztünk, amit az első napra terveztünk. Bíztatóan kezdődik egy remélhetőleg sikeres szezon az RB7-tel."

 

Vettel: Hamarosan kiderül, hogy mennyire gyors az új Red Bull

Sebastian Vettel, a Red Bull-Racing német világbajnoka szerint már nem kell sokat várni arra, hogy kiderüljön, valójában mennyire gyors az RB7-es versenygép.

Vettel bízik benne, hogy idén is a győzelemért harcolhat, de tudja, nincs minden az ő kezében.

Sebastian Vettel 2009 óta versenyez a Red Bull-Racing istállónál. Vettel az elmúlt két szezonban rendszeresen a győzelemért harcolhatott, gyakorlatilag egy pillanatra sem volt kérdéses az, hogy az alatta dolgozó gép esélyes-e a legjobb helyekre.

Vettel tavaly ért fel a csúcsra, akárcsak a Red Bull. A fiatal német és az osztrák istálló mindent megnyert a szezonban, amit csak lehetett. Az új autó külsőre talán nem sokat változott, de a csapatnál nagyon bíznak annak versenyképességében.

„Fontos, hogy a csapat megtalálja annak a módját, hogy idén is következetesen versenyképesek legyünk, és esélyesek a győzelemre. Szerződésem van a csapattal, és örülök, hogy az egyik leggyorsabb autóban ülhetek. Mindig nehéz megjósolni, hogy mi fog történni a jövőben, de biztos vagyok benne, hogy igen hamar ki fognak derülni a dolgok.” – mondta Sebastian Vettel.

„Sajnos jó néhány dolog nem rajtam múlik, de nem aggódom emiatt, és ha kudarc is ér, mindig visszatérek. ” – tette hozzá Vettel.

Vettel nem igazán szeret szimulátorozni

Sebastian Vettel, a Red Bull-Racing német világbajnoka nem igazán szeret szimulátorozni.

Vettel elmondta, sokkal jobban szereti azt, ha a rajongók előtt tesztelhet.

A tesztkorlátozások egyik nagy hátránya, hogy a versenyzők az év nagy részében a versenyhétvégéken kívül csak szimulátoron tesztelhetik az autójukat.

„Kétség nem fér hozzá, hogy mindig jobb az ég alatt vezetni, mint egy sötét szobában. A szimulátor mögött nincs meg az igazi kapcsolat a rajongókkal, és ez így teljesen más hangulatú.” – mondta Sebastian Vettel.

„Jó alapot jelent, mielőtt kigurulunk a pályán, de például a fizikai kontaktus is hiányzik a szimulátor mögött. Ilyen például a ránk ható G-erők, valamint az időjárás. A szimulátorban minden gyorsabban történik. Sőt, a szimulátor mögött kevesebb baleset történhet veled, így az izgalom is hiányzik. Egyszerűen abban segít, hogy megtanuljunk egy új pályát.” 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://manocska29.blog.hu/api/trackback/id/tr692640719

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása