www.kimiraikkonen.com

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Írj ha...


Ahol nincs te, ott nincs én se. "

Kimi 4ever:) kimi gif Pictures, Images and Photos

Már nem sok van..:P

Utolsó kommentek

Ő mondta...:)

»●Boldog Névnapot●«

2 csodálatos David Villa gól .

2011.03.26. 19:13 | Andrejja | Szólj hozzá!

 

Spanyolország-Csehország 2:1

Nem cáfolta meg magát a világbajnok, amely a vébé után ismét bizonyította, képes nehéz helyzetből talpra állni, s ha minimális különbséggel is, de behúzni a meccset egyik legkellemetlenebb Eb-csoportbeli riválisa ellen. Az első félidőben úgy tűnt, semmi sem jön össze a Del Bosque-csapatnak, a cseheknek viszont beakadt egyetlen kapura-lövése (mint később kiderült 92 perc alatt), Plasil szerzett kapufás gólt.

Egy óra elteltével fokozták a nyomást a hispánok, futószalagon gyártották a helyzeteket, s a lelkes granadai közönség végül kiszurkolta a gólt, az ötödik kísérlet bement. Villa játszotta magát tisztára két védővel a nyakán, s ügyesen elgurított Cech mellett a 16-os vonalán átérve. Ezzel már ő volt minden idők gólrekordere az armadában. Négy perc múlva vált teljessé a spanyolok öröme, Rezek szabálytalankodott a meccs talán legjobbjával, Iniestával szemben, a jogos büntetőt Villa értékesítette, megszerezve 46. gólját címeres mezben, s megfordítva a meccset a világbajnoknak Xavi 100. válogatottsága alkalmával.


A gólképtelenségem nem változtat semmin!

Az FC Barcelona támadója számára megnyugtató valahol, hogy bár nem jeleskedik a góllövésben, ezt mégis képes a csapat ellensúlyozni, olvasható az as.com-on. David Villa világosan fogalmazott tegnap egy rendezvényen, amikor azt mondta, hogy "a gólképtelenségem nem változat semmin. Evidens, hogy csatár vagyok és sok minden éltet, a gól is. Mostanában nem nagyon van szerencsém, de pozitív ebben, hogy minden egyes alkalommal kapok lehetőséget."

Azzal pedig, hogy így is győzni tud a csapat, kevésbé aggódik amiatt, hogy nem tud hatékonyan hozzájárulni a győzelmekhez. "A csapat megint nyert, és ugyanolyan jól játszott. Továbbra is pozitívan kell gondolkodnom, és hinni benne, hogy a következő meccsen majd összejön. Semmin sem változtat a szerencse." jelentette ki. A doppingbotrány kapcsán is megszólalt az aszturiai játékos, s Rosellhez hasonlóan ő is keményen fogalmazott."Ugyanolyan dühös vagyok, mint mások. Osztom a véleményét, és tökéletesen egyetértünk abban, hogy el kell mennünk az igazságszolgáltatásban addig, amíg csak lehet, mert ez az inzultus nagyon durva volt. Ez világosan tükrözi azt amit mindannyian érzünk" mondta Villa.

A bejegyzés trackback címe:

https://manocska29.blog.hu/api/trackback/id/tr852773904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása