www.kimiraikkonen.com

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Írj ha...


Ahol nincs te, ott nincs én se. "

Kimi 4ever:) kimi gif Pictures, Images and Photos

Már nem sok van..:P

Utolsó kommentek

Ő mondta...:)

»●Boldog Névnapot●«

kis valenciai utóhang..

2011.06.27. 20:39 | Andrejja | Szólj hozzá!

Vettel minden versenyen nyerni akar

 

A Red Bull Racing versenyzője, Sebastian Vettel a szezon első nyolc megmérettetésén olyan nagy előnyre tett szert, hogy akár már további győzelmek nélkül is megvédheti a bajnoki címét. A bajnoki tabella második helyezettje, Jenson Button 77 ponttal van lemaradva, így – Vettel sorozatos második helyezése esetén – csak akkor nyerhet címet, ha mind a tizenegy futamon diadalmaskodni tud.

Noha egy Red Bullos műszaki-, vagy vezetői hiba felboríthatja a kalkulációkat, a címvédő mégis a maximumra törekszik, és minden egyes futamot meg akar nyerni. "Sebastian a győzelemre összpontosít, és minden versenyen 25 pontot akar szerezni" – árulta el a csapat vezetője, Christian Horner.

Míg Vettel lehetőleg minden versenyen meg akarja ízlelni a győzelemért járó pezsgő ízét, a Milton Keynes-i brigád vezetősége óvatosabb. "Valóban kedvező helyzetben vagyunk, de még hosszú út vezet a bajnoki címig. Ki tudja, hogy a szigorúbb szabályok mennyire befolyásolják az erőviszonyokat" – tette hozzá a brit szakember.


A Red Bull erős társat keres Vettel mellé

 

A Red Bull Racing teljes mértékben elégedett Sebastian Vettel teljesítményével, noha a csapat tanácsadója, Helmut Marko szerint a német pilóta még nem jutott el a csúcsra.

"Sebastian tovább fejlődhet, ugyanis még nem érte el a teljesítőképessége határait. Egy vagy két évre lesz szüksége ahhoz, hogy feljusson a csúcsra és akár öt évig ott is maradhat" – idézi a Bild című napilap a szakembert, aki elárulta, hogy a Red Bull egy erős csapattárssal akarja a csúcsra hajszolni a Formula-1 legfiatalabb bajnokát.

"Egy olyan pilótára van szükségünk, aki olyan jó, mint Sebastian. Szükségünk van a konstruktőri címre is, aminek a financiális vonzata nagyon kedvező. Ezt csak két erős versenyzővel lehet megnyerni."

Arról, hogy ki lesz Vettel kollégája jövőre, egyelőre csak találgatnak. "Webber közölte, hogy jövőre is maradna, de majd meglátjuk. Nagyon fontos a stabilitás. Úgy tudjuk, hogy Lewis Hamilton 2013-ig marad a McLarennél, ami sok idő, ezért nem is foglalkozunk ezzel a kérdéssel. A Toro Rossós növendékeink Sebastien Buemi és Jaime Alguersuari eddig nem tudtak teljesen meggyőzni."

Arra a kérdésre, hogy Daniel Ricciardo esélyes-e Webber posztjára, Marko a következőképpen válaszolt. "A szimulátorban és az edzéseken jó, de még nem tudjuk, hogy mit tudna mutatni egy versenyen." A pletykák szerint a fiatal ausztrál pilóta hamarosan egy Toro Rossóban mutathatja meg, hogy versenyhelyzetben mit tud nyújtani.


 

A bejegyzés trackback címe:

https://manocska29.blog.hu/api/trackback/id/tr583019924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása